Bezplatná databáza programov

Počet programov: 23,495 | Dnes pridaných: 0
  • Forewave Audio Converter

    Univerzálny audio prevodník Podporuje formáty MP3, WMA, WAV, Real Media RA, FLAC, AAC, AC3, AMR, WAV a tiež niektoré video formáty. »
    Licencia: Shareware

  • UtilCalc

    UtilCalc je kalkulačka, ktorá zobrazuje na obrazovke Pocket Pc každý krok výpočtu. »
    Licencia: Shareware

  • NoteCable Audio Converter

    Je výkonný nástroj na prevod chránených audio súborov DRM do klasického formátu MP3. »
    Licencia: Shareware

Vyberte si kategóriu

Last Name Almanac 1.70

Autor: Ken Kirkpatrick Software
Licencia: Shareware
Veľkosť: 75.77 MB
Cena: 179.95 $
Počet stiahnutí: 878
Dátum pridania: 2010-06-20
Aktualizácia: 2011-05-17

Kategória programu:

Domácnosť a záľuby > Nezaradené

Operačný systém:

Win7 x32, Win7 x64, WinVista, WinVista x64, WinXP

Krátky popis k programu Last Name Almanac:

Teraz máte možnosť stiahnuť si softvér Last Name Almanac vo verzií 1.70 od autora Ken Kirkpatrick Software. Stiahnutie je samozrejme zadarmo, bez nejakých skrytých poplatkov. Popis programu Last Name Almanac je v anglickom jazyku, ale pod ním sa nachádza aj orientačný preklad v slovenskom jazyku. Ospravedlňujeme sa, ale tento preklad je značne nedokonalý. Bol totiž vytvorený automatickým prekladačom. Použili sme ho preto, aby aj ľudia, ktorí nemajú dobrú znalosť anglického jazyka mali predstavu na čo slúži softvér Last Name Almanac ..

Popis od autora programu - Ken Kirkpatrick Software v anglickom jazyku:

The meaning and history of tens of thousands of family surnames. Create suitable-for-framing, ready to sell certificates about the history and meanings of last names. With our exclusive Daitch-Mokotoff phonetic matching, the database possibilities explode to hundreds of thousands of surnames with unusual spellings or pronunciations.

Simple to use, but loaded with customization options. Our last name software is supplied with three new, unique & licensed headline fonts for that wow factor. Use any font in your system plus the three new ornate fonts. Change font size from tiny to "boy, is that big" for both the headline and body text. This allow you to really customize the output to fit special needs.

Surname software of this type is a proven money maker. The market is not saturated with last name software, so be one of the first to offer this opportunity to your customers. You could offer just these surname printouts and nothing else and make a substantial income if done properly.

As I entered my twentieth year in business, I looked at what's out there in the marketplace. Either I found high-end franchise software out of Canada (great stuff), with assigned territories, that costs thousands (no kidding) or some very low-end "me-too" software that is just laughable, to be kind, with its generic phrases that are used in most everyone's name as the opening paragraph. The pricing at either end of the spectrum didn't fit my customer base. I didn't want my customers to buy junk or spend a ton of money for the kind of quality software that I am known for. My mission: To offer my customers a last name software package that didn't cost an arm and a leg, but provided the quality and ease of use that you, my client, comes to expect. I used to say that I wouldn't tackle this large of a project, but I have learned to never say "never". Ha. So here is it. I believe this to be one of the most user-friendly, complete surname packages in existence.

Orientačný Slovenský preklad popisu programu:

Význam a história desiatok tisíc rodinných priezvisko. Vytvoriť vhodné-pre-rámovanie, pripravené na predaj osvedčenia o histórii a význame priezvisko. S našou exkluzívnou Daitch-Mokotoff fonetickej zhody, databáza, možnosti explodujú až stovky tisíc priezvisko s neobvyklými pravopis či výslovnosti. Jednoduché použitie, ale naložený s možnosťou prispôsobenia. Naše priezvisko softvér je dodávaný s tromi novými, unikátne a licencované fonty pre titulok, že wow faktor. Použiť ľubovoľné písmo vo Vašom systéme plus tri nové vyšperkovaný fonty. Zmeniť veľkosť písma z malej na "chlapec, je to veľká" ako pre titulok a text. Toto vám umožní naozaj prispôsobiť výstup, aby sa zmestili osobitnými potrebami. Priezvisko softvér tohto typu je osvedčená peniaze tvorca. Trh nie je nasýtený priezvisko softvér, a tak byť jedným z prvých, ktoré ponúka túto možnosť svojim zákazníkom. Tie by mohli ponúknuť len tieto priezvisko výtlačky a nič iného a mať značný príjem, ak vykonáva správne. Ako som vstúpil môj dvadsiaty rok v podnikaní, pozrel som sa na to, čo je tam vonku na trhu. Buď som našiel high-end séria softvér z Kanady (skvelý), s pridelené územia, ktoré stoja tisíce (bez srandy), alebo niektoré veľmi low-end "me-too" softvér, ktorý je len smiešny, byť láskavý, s jeho všeobecné frázy, ktoré sú používané vo väčšine každého mená ako úvodný odsek. Cien u jedného konca spektra nezapadala mojej zákazníckej základne. Nechcel som, aby moje zákazníkov, aby kupovali nezdravé alebo stráviť tony peňazí pre druh kvalitný softvér, ktorý som známy pre. Moje poslanie: ponúkať svojim zákazníkom priezvisko softvérový balík, ktorý nebol náklady ruku a nohu, ale za predpokladu, že kvalita a jednoduché použitie, že vy, môj klient, príde očakávať. Kedysi som povedal, že by som sa riešenie tohto veľkého projektu, ale naučil som sa nikdy nemal hovoriť "nikdy". Ha. Tak tu to je. Myslím, že to je jeden z najviac užívateľsky príjemný, kompletné balenie priezvisko v existenciu.

Sťahujte tu: Last Name Almanac 1.70

Ak sa Vám nedarí stiahnuť tento program, prosím s kliknite sem a nahláste nefunkčný odkaz.


Podobné programy v tejto kategórií

On This Day in History 2010 5.6.5.5Novinka

On This Day in History 2010, create amazing PERSONALISED GIFTS everytime!

Orientačný preklad: Program obsahuje zoznam rôznych udalostí a umožňuje vytvárať pohľadnice, ktoré si môžete vytlačiť.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 9 MB

All-Purpose Resumes 1.03Novinka

Proven resumes, cover and thank you letters for every job-search situation.

Orientačný preklad: Osvedčená životopisy, kryt a ďakovných listov za každú Job-search situácie.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.98 MB

Valentine Bingo 1.00Novinka

Free printable materials for Valentine bingo game.

Orientačný preklad: Bezplatne tlač materiálov pre hru bingo Valentine.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.09 MB

Festare Ferramentas 1.0Novinka

Festare Ferramentas | Festas Sorocaba

Orientačný preklad: Festare Ferramentas | Festas Sorocaba

Licencia: Freeware | Veľkosť: 1.5 MB

Family Job Jar 2.2Novinka

Take the hassle out of assigning household chores.

Orientačný preklad: Take hádka z prideľovania práce v domácnosti.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 3.08 MB

CaviesPro II 2.03Novinka

Breeding Database for Guinea Pigs / Cavies (Cavia aperea f. porcellus), Pedigree

Orientačný preklad: Databáza pre chov Morčatá / Cavies (Cavia aperea f. porcellus), Rodokmeň

Licencia: Shareware | Veľkosť: 5.45 MB

Thanksgiving Bingo 1.00Novinka

Free printable materials for Thanksgiving bingo game.

Orientačný preklad: Bezplatne tlač materiálov pre hru bingo vďakyvzdania.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.09 MB

Outside Christmas Decorations 1.0Novinka

Outside Christmas Decorations Toolbar for Internet Explorer

Orientačný preklad: Mimo vianočné ozdoby Toolbar pre Internet Explorer

Licencia: Freeware | Veľkosť: 1.25 MB

MB Life Path Number 1.40Novinka

MB Free Life Path Number Software is a life path number calculator.

Orientačný preklad: MB voľného Život Cesta Počet Softvér je život číslo trasy kalkulačka.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.67 MB

Najsťahovanejšie programy